Ultrasonic body & face

Vorige Artikel 12 van 101 Volgende
299,00 £ (inclusief btw)

Ultrasonic Body & Face

Met dit fantastische, multifunctionele apparaat kun je zowel het gezicht als het lichaam behandelen.

1. Utrasonic Body     =  alternatief voor liposuctie, anti cellulite
2. Ultrasonic Facial   =  antirimpel, spierversteviging en aanmaak van collageen
 
1. Ultrasonic Body

Werken met ultrasound is de nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen.De resultaten zijn vergelijkbaar met een dure, vaak pijnlijke liposuctiebehandeling. De behandeling komt voort uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven, die de onder de huid gelegen vetcellen en cellulitus opwarmen en afbreken. Deze afgebroken vetcellen worden door het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie getransporteerd naar de lever en verlaten op natuurlijke wijze via de nieren en lever het lichaam. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Iedere behandeling is dan ook gebaseerd op een kleine zone van het lichaam en werkt optimaal in combinatie met een calorie-arm voedingspatroon.
De ultrasound-techniek kan gebruikt worden om veilig en blijvend vet te verminderen op de:

- heupen, onderbuik, maag, dijen, armen, love handles, rug en knieën

2. De  Ultrasonic Facial 
De Ultra sonic facial brengt door middel van ultrasound uw huid in een optimale conditie. Het masseert de huid tot ongeveer 5mm onder het oppervlak waar de ultrasonic vibratie zijn werk kan doen. Het activeert de bloedcirculatie, versterkt de spieren in het gezicht waardoor rimpels worden tegengegaan...de huid zal er daardoor jong en verzorgd uitzien! Het helpt verzorgende cosmetica beter door te dringen tot de wat diepere lagen van de huid van uw gezicht.

 Effecten
Huidproblemen, zoals acne, littekens en fijne rimpels kunnen door het bereiken van de onderste huidlaag beter worden behandeld. Alleen een crème zou deze huidlaag nooit bereiken, waardoor het resultaat minder is. Doordat de ruimte tussen de cellen wijder wordt, kunnen afvalstoffen ook beter afgevoerd worden. Na de behandeling kan de huid weer beter vocht aannemen en verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen.

Veilig en pijnloos 
De behandeling richt zich vooral op het stimuleren van de huid zelf. De geluidsgolven worden ook gebruikt bij echo’s van baby’s en zijn dus absoluut veilig. De behandeling is pijnloos en geeft een langdurig resultaat.

De functie Facial is te gebruiken voor: gezicht, neklijn, onderkin en decolleté.

De contact gel op waterbasis is voor slechts € 9,95 mee te bestellen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 xclusive-deals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel