Smartwatch Activity Tracker S1 zwart

Vorige Artikel 14 van 42 Volgende
€ 119,95 € 34,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Deze Activity Tracker houdt al jouw sportprestaties voor je bij! Of je nou aan het zwemmen, fietsen, hardlopen of fitnessen bent; jij weet straks precies hoeveel calorieën je verbrandt of hoever je bijvoorbeeld loopt. Het enige wat je hoeft te doen is dit sportieve horloge om je arm hangen en de gratis app downloaden op jouw smartphone. Alle data wordt dan draadloos en snel van het horloge naar jouw smartphone gestuurd waarmee je het vervolgens kan delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Ben je jouw smartphone kwijt? De Smart Activity Tracker helpt je hem door middel van een trilfunctie vinden! Voor maar €34,95 ipv €119,95 heb je deze Smartwatch Activity Tracker al in huis!

De Smartwatch Activity Tracker is verkrijgbaar in zwart.

Waterdicht
Deze Activity Tracker is waterproof (IP 67). Hierdoor is hij ideaal om mee te zwemmen. Super handig, want zo kan je zelfs je sportactiviteiten bijhouden als je zwemt. Bijvoorbeeld hoe ver je hebt gezwommen en hoeveel calorieën je verbruikt. 

Berichten reminder 
Wat je ook aan het doen bent; jij zal niks meer missen! De Activity Tracker laat namelijk zien of je gebeld bent of dat je een sms’je hebt gekregen. Daarnaast werkt hij ook met app’s zoals Whatsapp, Skype, Twitter en Facebook. De berichtjes die je daarop krijgt geeft hij weer op het scherm. Zo ben je altijd up to date! 

Smartphone aansturen
De Activity Tracker geeft niet alleen informatie door aan jouw smartphone. Hij kan hem ook aansturen. Zo kun je muziek op je smartphone bedienen en kun je met een druk op de display zorgen dat jouw telefoon een foto of video maakt. Veel handiger dan zelfontspanner!

Ontspannen
Hoe fijn het ook is om actief bezig te zijn, soms moet je even rusten en ook daar helpt de Activity Tracker jou bij. Hij gaat namelijk trillen als je even een pauze moet nemen. Daarnaast werkt hij natuurlijk ook gewoon als horloge en geeft hij in een oogopslag de datum, dag en tijd weer. 

Specificaties


  • Werkt met Android 4.3 en hoger, iOS 7.0 en hoger en Bluetooth 4.0

  • Display: 0.96 inches OLED

  • Opladen: 5V

  • Stand-by tijd: ongeveer 7 dagen

  • Data synchronisatie: Bluetooth

  • Data opslag: Bewaar 7 dagen motiongegevens
© 2010 - 2018 xclusive-deals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel