-63%

Snurkstopper / snore stopper

Artikel 1 van 20 Volgende
€ 39,95 € 14,95 (inclusief btw)

Lekker slapen!

Word je gillend gek van je partner die snurkt? Of word je gek van je partner die zeurt over je gesnurk? Lees dan gauw verder en los relatieprobleem nummer één op! 

Met de Snore Stopper haal je de stilte in huis. En dan niet die ongemakkelijke, maar die waar je al die tijd al naar hebt verlangd. Voorkom slapeloze nachten en gun jezelf en je partner een goede nachtrust. Met deze deal krijg je de klinisch geteste Snore Stopper voor maar €14,95 ipv €39,95!

Hoe werkt het?

De klinisch geteste Snore Stopper is een revolutionair apparaat ontworpen om snurken te verminderen door middel van een zenuw stimulatie proces. Wanneer Snore Stopper gesnurk detecteert zal het automatisch een lichte elektrische puls afgeven. Deze stimulatie op de zenuwen van de huid wordt opgemerkt door de hersenen zónder dat de snurker er wakker van wordt. De hersenen worden hierdoor herinnerd en getraind om tijdens het snurken van slaaphouding te veranderen zodat het snurken stopt. Ook zal door de lichte elektronische puls meer spanning komen in de keelspieren, waardoor de luchttoevoer niet meer wordt geblokkeerd en dus snurken wordt tegen gegaan.

Snurken; een bekend probleem

Snurken is een van de meest voorkomende nachtelijke ongemakken en is de grootste oorzaak van slapeloosheid en stress. Iets minder dan de helft van de mensen snurkt regelmatig en meer dan de helft snurkt elke nacht. Mannen snurken gemiddeld twee keer zo vaak als vrouwen, tenminste tot hun vijftigste. Daarna groeien de verhoudingen naar elkaar toe. Het snurkgeluid komt door het trillen van de zachte weefsels achterin de keel tijdens de ademhaling onder het slapen. Je zou dit kunnen vergelijken met een leeglopende ballon. Dat wordt met de Snore Stopper dus tegen gegaan!

 

Welkom op Xclusive-Deals.nl!


Op Xclusive-Deals vindt u een ruim assortiment aan gadgets en allerlei tech products voor binnen- en buitenshuis. Wij bieden bijvoorbeeld o.a. robotstofzuigers, smart watches, camera's, (solar en kerst) verlichting, deurbellen met camera, (gaming) oordopjes, USB hubs, SD cards, quick chargers en diverse trendgevoelige gadgets aan!


Bent u naar iets specifieks op zoek? Neem dan contact met ons.

 

© 2010 - 2023 xclusive-deals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel