PTZ IP binnen camera

Vorige Artikel 33 van 75 Volgende

Installatie van de PTZ IP camera

De PTZ IP camera is zowel bekabeld al draadloos te gebruiken. Let hierbij met het gebruik maken van draadloos wel op de sterkte van het wifisignaal op de plaats waar u uw camera wilt plaatsen. Dit is noodzakelijk voor een stabiele verbinding. Is het netwerk niet stabiel, dan kan dit ervoor zorgen dat je camera niet altijd goed te bereiken is. Let op, de PTZ IP camera maakt alleen gebruik van het 2.4ghz Wifi netwerk. 5ghz wordt niet ondersteund.

Plaats je de camera op een stabiele manier. Dit kan onder andere met het bijgeleverde bevestigingsplaatje aan de onderkant van de camera. Zodra er stroom op staat zal er een blauw lampje op de camera gaan branden.

De camera werkt nu en is klaar om geïnstalleerd te worden voor gebruik. 

1: Download en installeer de app "Yoosee" vanuit de Playstore op je telefoon/tablet.

2: Zorg ervoor dat uw WIFI aanstaat op uw telefoon voor deze app. Wanneer deze uitstaat is het namelijk niet mogelijk om verbinding te maken. Daarnaast is het verstandig om de app toegang te geven tot je foto`s en het versturen van berichten. 

3: Registeren, Maak een account aan in de app om gebruik te maken van alle functies.

4: Wanneer u bent ingelogd, ziet u recht boven een + teken: Click to add device.

5: U krijgt nu drie opties. Kies voor de optie add new device. U kunt ervoor kiezen om het apparaat draadloos of bekabeld toe te voegen. Wij raden aan om het voor de eerste keer bekabeld aan te sluiten. Zodat uw camera bekend is met uw netwerk. De opties voor draadloos gebruik kan later aangepast worden in de applicatie.

6: Sluit uw camera met een UTP internet kabel aan, aan uw modem. Selecteer uw camera in de app en vul het password in wat onder het apparaat te vinden is. Mochten er problemen ontstaan kunt u de reset knop aan de zijkant van uw camera 10sec indrukken. Alle fabrieksinstellingen worden teruggezet. Probeer bovenstaande stappen nogmaals.

7: Zodra er verbinding is gemaakt ziet u uw live verbinding met uw camera zodra op het zwarte Play pijltje klikt.

Je hebt hier een aantal buttons/icoontjes:

A: Record: Hiermee kunt u een opname starten.
B: Microfoon: Hiermee kun u op afstand spreken via de speaker van de camera.
C: Talkback: Hiermee kun je op afstand spreken via de speaker van de camera.
D: Screenshot: Hiermee kun je een "foto" van het moment maken. 
E: Monitor/Speaker: Hiermee kun je het geluid aan en uitzetten
F: Resolution: SD/HD letters beïnvloeden de kwaliteit van de beelden. Let op bij HD is de resolutie hoger, maar hier zal je ook meer data gebruiken bij het bekijken van de beelden. Video verbruikt relatief veel data en kan bij het gebruik buiten de bundel een verhoging van je mobiele kosten meebrengen. 
G: Pijltjestoetsen: Beweeg met uw vinger over het scherm om de camera omhoog/omlaag en links/rechts te laten bewegen op afstand. 
H: Vergroten: Met deze optie kunt u uw camera op volledig beeld bekijken.

Wanneer u terugkeert naar het hoofdscherm ziet u onder de camera drie opties.

A; Defense: Dit is om de camera te activeren voor de optie bewegingssensor.
B: Playback: Uw opnames kunt u hier terug bekijken. 
C: Settings: Hier kunt u diverse opties wijzigen aan uw camera.

·        Naam van uw camera,

·        Tijd en datum,

·         Volume,

·         Inschakelen van de bewegingssensor,

·         Spiegelen,

·         Gebruik maken van wifi in plaats van bekabeld internet. Selecteer uw netwerk en voer uw wachtwoord in. Disconnect hierna de camera van uw modem en plaats hem op de gewenste plaats.

·        Alarm, zodra er een beweging word geconstateerd en of er direct een opname gemaakt moet worden op dat moment.

 

U kunt uw mobiele nummer en email invoeren in de app. Zodra er een beweging wordt geconstateerd krijgt een u melding op uw telefoon.

 

 

 

 

 

Welkom op Xclusive-Deals.nl!


Op Xclusive-Deals vindt u een ruim assortiment aan gadgets en allerlei tech products voor binnen- en buitenshuis. Wij bieden bijvoorbeeld o.a. robotstofzuigers, smart watches, camera's, (solar en kerst) verlichting, deurbellen met camera, (gaming) oordopjes, USB hubs, SD cards, quick chargers en diverse trendgevoelige gadgets aan!


Bent u naar iets specifieks op zoek? Neem dan contact met ons.

 

© 2010 - 2022 xclusive-deals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel