Ultrasonic bodysculpture

Artikel 2 van 21
€ 299,00 (inclusief btw)

Ultrasonic Body Sculpture

- Pijnloze, goedkope behandelingen
- Blijvend resultaat
- Natuurlijke afvoer van vetcellen
- Alternatief voor liposuctie
- Vermindering van cellulites

Dit fantastische 3 in 1 apparaat kent de volgende functies:

1. Utrasonic = alternatief voor liposuctie
2. EMS         = versteviging van huid en spieren
3. Infrarood   = losmaken van vastzittende/geblokkeerde (pijnlijke) spieren
 
1. Het alternatief voor liposuctie
Werken met ultrasound is de nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen.De resultaten zijn vergelijkbaar met een dure, vaak pijnlijke liposuctiebehandeling.
De behandeling komt voort uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven, die de onder de huid gelegen vetcellen en cellulitus opwarmen en afbreken. Deze afgebroken vetcellen worden door het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie getransporteerd naar de lever en verlaten op natuurlijke wijze via de nieren en lever het lichaam. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Iedere behandeling is dan ook gebaseerd op een kleine zone van het lichaam en werkt optimaal in combinatie met een calorie-arm voedingspatroon.
De ultrasound-techniek kan gebruikt worden om veilig en blijvend vet te verminderen op de:
- heupen, onderbuik, maag, dijen, armen, love handles, rug en knieën
 
2. EMS-techniek
Deze techniek kan ook gebruikt worden voor het verstrakken en liften van de huid op de buik, binnenkant van de dijen, armen en knieën omdat tijdens de behandeling nieuw collageen wordt aangemaakt dat zorgt voor een enorme lift van de huid.

3. Infrarood
Infrarood of infrarode straling, voor het oog niet waarneembare elektromagnetische straling, die er voor zorgt dat vaak pijnlijk vastzittende spieren en/of spiergroepen worden versoepeld.

 

Specificatie:
Bron: DC15V, 0,8 A Current: 800mA
Ultrasone golven: 1 MHz, Vermogen:
Afmetingen: 18.7X8X6cm
Eenheid Gewicht: 240g, Materiaal: ABS
CE goedkeuring

 

 

 

Welkom op Xclusive-Deals.nl!


Op Xclusive-Deals vindt u een ruim assortiment aan gadgets en allerlei tech products voor binnen- en buitenshuis. Wij bieden bijvoorbeeld o.a. robotstofzuigers, smart watches, camera's, (solar en kerst) verlichting, deurbellen met camera, (gaming) oordopjes, USB hubs, SD cards, quick chargers en diverse trendgevoelige gadgets aan!


Bent u naar iets specifieks op zoek? Neem dan contact met ons.

 

© 2010 - 2024 xclusive-deals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel